Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:
«ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ»
O κ.  Χοροζάνης, δημοσίευσε μία επιστολή στον τοπικό τύπο για ένα σοβαρό θέμα (το νερό στη Κινέττα), με ακατανόητο ύφος και με ειρωνική και απαράδεκτη γραφή για τον Δήμαρχο της πόλης μας.
Ξέχασε μάλλον ο συντάκτης της επιστολής αυτής, ότι ο θεσμός του Δημάρχου λειτουργεί με σοβαρούς ανθρώπους ηγεσίας και όχι με ασήμαντους «ψευτολαϊκιστές».
Μπέρδεψε την πολιτική ανακοίνωση με την σωστή ενημέρωση των Δημοτών, λες και απευθύνεται μόνο στους λιγοστούς φανατικούς του ΚΚΕ και όχι σε όλον τον Μεγαρικό και
Νεοπεραμιώτικο λαό.
Ξεκίνησε την επιστολή του για την αναγκαιότητα του νερού σαν «κοινωνικό αγαθό» (Ανακάλυψε την Αμερική), συνέχισε για την κατάσταση στην παιδεία, στην υγεία και τον πολιτισμό!! Τα έψαλε στην ολιγαρχία του πλούτου και κατέληξε στον λαό, προτρέποντάς τον να μην συμβιβαστεί με τα ψίχουλα που του πετάνε. Όλα αυτά για το νερό της Κινέττας.
Για όσους αναγνώστες δεν διάβασαν την επιστολή, το θέμα ήταν ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε ομόφωνη απόφαση για την αγορά οικοπέδου στην Κινέττα, για την κατασκευή δεξαμενής (συνεδρίαση 7-9-2016)» και πως ο Δήμαρχος παρά την απουσία του κ. Χοροζάνη από το συγκεκριμένο συμβούλιο είπε: «Ο κ. Χοροζάνης απουσιάζει, γιατί αυτή η θετική εξέλιξη, ανατρέπει την άποψή του (του κ. Χοροζάνη ), ότι το νερό στην Κινέττα δεν θα πάει ποτέ  και πως το νερό δεν θα πάει στην Κινέττα με πανό αλλά με αγωγούς».
Αυτά πράγματι τα είπε ο Δήμαρχος. Βρίσκει κανένας ύβρεις ή προσβλητική επίθεση; Μάλλον ξέχασε ότι αυτά τα είχε πει σε άλλο συμβούλιο ο κ. Χοροζάνης, ότι δηλ. «το νερό στην Κινέττα δεν πρόκειται να πάει ποτέ».
Βέβαια διαβεβαιώνει εκ του ασφαλούς ότι…. εάν ήταν παρών (ο κ. Χοροζάνης) θα ψήφιζε θετικά. Αυτός που σε όλα λέει όχι και είναι πάντα αρνητικός.
Έτσι, καταλήγει με επίθεση στον κ. Δήμαρχο ότι «τοποθετείται τις κρίσιμες στιγμές, ενάντια στους αγώνες του λαού για να πάρει αυτό που του αξίζει, διότι θέλει (ο Δήμαρχος)!!! τον λαό εξαθλιωμένο, υποταγμένο και να παρακαλάει γλείφοντας, για να ξεχνάει την μεγάλη πολιτική αλήθεια, για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί (ο Δήμαρχος)».    
Θαυμάστε τον. Δηλαδή το να πάει το νερό στην Κινέττα είναι αγώνας εναντίον του λαού. Αυτός είναι ο κ. Χοροζάνης.
Αλήθεια ποιος να διαβάσει αυτή την συνηθισμένη «Ξύλινη γλώσσα» του κ. Χοροζάνη και να μη συμπεράνει πως στην πραγματικότητα είναι «και για γέλια ….και για κλάματα» με την συνεχόμενη «Λαϊκίστικη» τοποθέτηση και διαστρέβλωση της αλήθειας  έξω από την αλήθεια της ουσίας του πραγματικού θέματος.
Φυσικά γι’ αυτό, κάθε αυτό, το έργο δεν αναφέρει  τίποτα, δεν αναφέρουν πουθενά πως αυτό το έργο μετά από 30 χρόνια μπήκε από τη σημερινή Δημοτική αρχή στην τελική του ευθεία.
Δεν μπορεί να χωνέψει, αυτός και μερικοί άλλοι , ότι το νερό στην Κινέττα μετά από συντονισμένες ενέργειες και μετά την αγορά του οικοπέδου για την κατασκευή δεξαμενής (3.000 κυβ. μέτρα) , μπαίνει στο στάδιο της προγραμματικής σύμβασης  και αμέσως μετά στην Δημοπράτηση.
Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε στον συντάκτη τέτοιων επιστολών, ότι όταν ενημερώνει δημόσια τους πολίτες για σοβαρά θέματα, η γραφή του και το περιεχόμενό της να είναι αντίστοιχα σοβαρή.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ευτελίζονται οι θεσμοί και ιδιαίτερα αυτός του Δημάρχου.

Εκ του Γραφείου Τύπου της
«ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου