Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ

Στην αρχή τους είπαν ότι οι "πρόσφυγες" (ελάχιστοι από αυτούς είναι από την Συρία, άρα είναι λαθρομετανάστες) θα μείνουν σε σκηνές μόνον για λίγες μέρες, μέχρι να πάνε στην Ευρώπη
(από πότε ο "πρόσφυγας" θα επιλέγει και σε ποια χώρα θα ζήσει;;;).Μετά τους είπαν ότι θα μείνουν σε "hot spot", τάχα προσωρινά, για να έχουν "καλύτερες συνθήκες διαβίωσης". Έτσι έβαλαν τους στρατιώτες μας και μετέτρεψαν ένα σωρό παλιά στρατόπεδα και παλιά εργοστάσια, σε hot spot.Μετά, για να τους δελεάσουν, τους ανακοίνωσαν ότι θα νοικιάζουν σπίτια, θα πληρώνουν ρεύμα και κοινόχρηστα και πάλι για τους "πρόσφυγες". Τώρα ανακοινώνουν ότι τα παιδιά τους θα πηγαίνουν σχολείο (θυμηθείτε το πρόσφατο νομοσχέδιο απόδοσης ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (!) σε όσα παιδιά αποφοιτούν από το Ελληνικό σχολείο). (Προς το παρόν ανεπίσημα υπόσχονται σχολεία απογευματινές ώρες και από του χρόνου, θα τα ενσωματώσουν στα κανονικά δημοτικά).Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει και δεν ανέχεσαι ούτε τα "30 αργύρια" της προδοσίας ούτε τις υποσχέσεις εργασίας, ούτε τα επιδόματα των ΜΚΟ (που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια). Σου 'ρχεται να φωνάξεις: ΕΞΩ οι λαθρομετανάστες και ισλαμο-έποικοι του σκοταδισμού από την πατρίδα μας.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου