Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ας ρωτήσει τους ομοϊδεατες του κομμουνιστοσυμμοριτες ο κ.Φίλης να τον πληροφορήσουν πόσους παπάδες κρέμασαν στα βουνά της Ελλάδος?

Ο Φίλης και το κόμμα του--δυστυχώς για την Ελλάδα--αποδεικνύονται οι πιό πιστοί εκφραστες των πεπειθήσεων τού Κίσσινκερ,ο οποίος ελεγε οτι
τούς ελληνες για να τούς μετατρέψης σε πειθήνια όργανά σου,πρέπει να τους αποκόψης απο τις εθνικες τους ιστορικές παραδοσεις,τα θρησκευτικά τους πιστεύω και τον πολιτισμό τους.Γι αυτό εβαλλαν στοχο τους την Ορθόδοξη Εκκλησια και την χρηστιανική οικογένεια.Οσο για το τι εκανε η Εκκλησία στα χρονια της κατοχης,ας ρωτηση τους ομοϊδεατες του κομμουνιστοσυμμοριτες ο κ.Φίλης να τον πληροφορήσουν πόσους παπάδες κρεμασαν στα βουνά της Ελλάδος?Τελικά αυτη η ''πρωτη φορά Αριστερά''αποδεικνύεται οτι ανελαβαν την διακυβερνηση της χωρας για να την καταστρέψουν.Δεν θα τούς περάση όμως οσο κι αν το προσπαθήσουν.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου