Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έβαλαν μπροστά τα παιδιά κι έκλεισαν την Εθνική οι λαθροπρόσφυγες στη Φιλιππιάδα

 Έκλεισαν την Εθνική οι πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα

  Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα. Ζητούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αφού οι οικισμοί τους βρίσκονται στο έλεος των κακών καιρικών συνθηκών  Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Άρτας προχώρησαν οι λαθροπρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Κέντρο... που λειτουργεί στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη. Μετά τη συνεχή βροχόπτωση οι περισσότερες από τις σκηνές πλημμύρισαν με αποτέλεσμα τον ξεσηκωμό των ίδιων, οι οποίοι προ ημερών είχαν προχωρήσει και σε πορεία στο κέντρο της Φιλιππιάδας.  Έτσι προχώρησαν στο κλείσιμο της Εθνικής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα.  Οι πρόσφυγες ζητούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, καθώς ακόμη οι οικίσκοι που τους έχουν υποσχεθεί δεν έχουν τοποθετηθεί στον καταυλισμό ενώ συνάμα, όπως συμβαίνει σε κάθε κινητοποίηση ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.  Λίγο μετά τις οκτώ οι πρόσφυγες αποχώρησαν και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.  Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου