Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

13 Παράξενες Εικόνες που απλά ΔΕΝ γίνεται να Εξηγηθούν.

1. Έσκασε πυρηνική βόμβα; Μάλλον πρόκειται για ένα σύννεφο σε σχήμα μανιταριού, το οποίο ωστόσο δείχνει τρομακτικό.



2. Δεν είναι εύκολο να το διακρίνετε, αλλά πρόκειται για κεστωειδή σκώληκα, ο οποίος βγήκε από μια φάλαινα-δολοφόνο και έχει μήκος 30 μέτρα.



3. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα πραγματικά παράξενο παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για το πρότζεκτ του Βρετανού καλλιτέχνη Darren Cullen, το οποίο αποτελεί σχολιασμό πάνω στον τρόπο που τα μέσα εκμεταλλεύονται τις εφηβικές εγκυμοσύνες.




4. Αυτή η πόρτα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να φαίνεται στραβή. Μάλλον για να τρομάζει τον ντελιβερά.



5. Οι μπατονέτες είναι διαφορετικές στην Ιαπωνία. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει καλύτερο έλεγχο και το βαμβάκι δεν ξεφτίζει.



6. Αυτό το σχέδιο στην άμμο σχηματίστηκε μόνο του, λόγω του αέρα.



7. Αυτό είναι ένα σούπερ-φίδι.





8. Ναι, αυτά τα χαρτονομίσματα έχουν αξία 10 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν έχουν καμία πραγματική αξία εξαιτίας του υπερπληθωρισμού. Πριν αποσυρθούν η αναλογία ήταν 35 τετράκις εκατομμύρια προς ένα αμερικανικό δολάριο.



9. Αυτή η μέλισσα είναι κατάμαυρη. Πρόκειται για την μέλισσα-ξυλουργό. Τα αρσενικά δεν έχουν κεντρί, αλλά τα θηλυκά έχουν και το χρησιμοποιούν μόνο σε περίπτωση ανάγκης.



10. Πώς έγινε αυτό; Εξαιτίας της πλημμύρας φούσκωσε η μόνωση και σήκωσε το φορτηγάκι.



11. Αυτή η φωτογραφία κατέγραψε την λάβα εν ώρα δράσης.



12. Αυτός ο δεινόσαυρος παγιδεύτηκε μέσα στο δέντρο. Το ερώτημα είναι αν αυτός που τον άφησε εκεί ήξερε ότι θα συνέβαινε αυτό ή απλά τον ξέχασε.




13. Επειδή μερικές φορές μπορεί να νιώθει κανείς μοναχικά ταξιδεύοντας, αυτό το ξενοδοχείο έχει υπηρεσία ιστοριών για τον ύπνο.




Πηγη masternews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου