Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η πρόσληψη Dj στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ εξοργίζει συνδικαλιστές & εργαζόμενους

oasa_music
Ποιος μίλησε για αναβάθμιση στις αστικές μεταφορές; Στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA συνδικαλιστές κατήγγειλαν ότι ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια, προκείμενου να επιμεληθεί την μουσική που θα ακούγεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η μουσική επιμελήτρια, η κα Ευθυμιάδου...
που κρίθηκε απαραίτητη προς πρόσληψη από τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, εκτός από το να επιλέγει τη μουσική για τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, και το μετρό, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων στους χώρους του μετρό και σε άλλους δημόσιους χώρους και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».
Η αμοιβή της θα ανέρχεται, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στα 3900 ευρώ το τρίμηνο, δηλαδή 1300 ευρώ το μήνα.
Ωστόσο, κατά κοινή ομολογία και με βάσει τους ισχυρισμούς των οδηγών του ΟΑΣΑ, τα περισσότερα μέσα μεταφοράς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα ηχοσυστήματα λόγω παλαιότητας. Η αναβάθμιση μάλλον θα αργήσει, ο μισθός της μουσικής επιμελήτριας βέβαια θα καταβληθεί κανονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου