Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Το κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει Grexit είναι συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ δηλ. δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

Aίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, ο οποίος ετάχθη υπέρ του Grexit αν δεν βρεθεί λύση με το χρέος!

Εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτήρισε τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, καθώς όπως είπε, αν δεν βρεθεί λύση εντός του 2016, για το χρέος και οι δανειστές επιμείνουν στη σκληρή γραμμή τότε είναι ορατό το σενάριο του Grexit και εκλογές.

Σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, ο κ. Βαρδάκης συμμερίστηκε επίσης την άποψη του Πάνου Σκουρλέτη, ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει.

Οπως προκύπτει από το βιογραφικό του ο κ. Βαρδάκης είναι δημόσιος υπάλληλος από 21 ετών, συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ.

Δείτε τα στοιχεία που παραθέτει ο ίδιος:

Γεννήθηκα στον Αμιρά Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης, το 1962. Τελείωσα το Λύκειο στο Ηράκλειο και ακολούθησα στο Επαγγελματικό Λύκειο τον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και το Τμήμα Βοηθών Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων.

Από το 1983 υπηρετώ στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Από πολύ νέος στρατεύτηκα στο συνδικαλιστικό κίνημα και στα κοινά, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Βιάννου. Επίσης διετέλεσα Ταμίας, Αντιπρόεδρος και 10 χρόνια Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων των Ελληνικών Ταχυδρομείων Νομού Ηρακλείου. Από το 2005 εκλέγομαι στην Διοίηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, στη θέση του αναπληρωτή ταμία, όπου το 2007 επανεκλέγομαι και αναλαμβάνω τη θέση του Γενικού Γραμματέα, ενώ από το 2011 έως σήμερα είμαι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου