Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η βρετανική αστυνομία στα ίχνη της ομάδας Σώρρα για τα πλαστά έγγραφα!

Του Ελευθέριου Ρήνου 
Σήμερα είχα ξεκινήσει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, που ωστόσο θεωρώ πως θα πρέπει να το καθυστερήσω λίγο. Ένα άρθρο που αφορά την απάτη σε δικαστήριο από τον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του, με τη χρήση πλαστών εγγράφων και ψευδομαρτυριών. Ωστόσο, μου προωθήθηκαν σχόλια ενός άμεσου συνεργάτη του Σώρρα, κάποιου Χρήστου Μπαλαντίνα, σε μια ομάδα του Facebook. Στην ομάδα αυτή επιτρέπεται να συνομιλούν μόνο όσοι υποστηρίζουν τον άφραγκο επενδυτή από την Πάτρα. Οι υπόλοιποι διαγράφονται, γιατί απαγορεύεται η διαφορετική γνώμη και ο διάλογος. Ο Μπαλαντίνας, τις προηγούμενες ώρες είχε ανεβάσει στο προφίλ του σελίδες από την απόφαση του ποινικού δικαστηρίου που αθώωνε τον Σώρρα, μετά από μηνυτήριες αναφορές του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και δύο άλλων πολιτών. Οι ίδιες λιγοστές και προσεκτικά επιλεγμένες σελίδες αναρτήθηκαν σε δεκάδες blogs και όλες ανέφεραν το όνομα του Μπαλαντίνα ως πηγή. Η απόφαση του δικαστηρίου έχει αριθμό 67650/13, ωστόσο αναφέρει ότι “ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν”. Εικόνα 1: Το ξεκίνημα της απόφασης όπως αναρτήθηκε από στενούς συνεργάτες του Σώρρα στο διαδίκτυο. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως η απόφαση δεν λέει ότι τα χρήματα του Σώρρα υπάρχουν, αλλά ότι δεν αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν. Είναι τόσο απλό, όσο να μην μπορούν οι μάρτυρες να αποδείξουν ότι προκαλώ πανικό λέγοντας ψέματα πως μου ανήκει το φεγγάρι, με βάση αόρατους τίτλους του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και εγώ να επιμένω πως αφού δεν έχω καταδικαστεί, όχι μόνο το φεγγάρι είναι δικό μου, αλλά και ο Μέγας Αλέξανδρος ζει. Δεν θέλω να δίνω ιδέες βέβαια γιατί σε λίγο και το φεγγάρι στο Σώρρα θα ανήκει. Στη συγκεκριμένη ομάδα οπαδών του Σώρρα στο Facebook, ο Μπαλαντίνας ένοιωθε τόσο περήφανος για την ανάρτηση του, που άρχισε να με ειρωνεύεται προσωπικά, χωρίς φυσικά να έχω την ευκαιρία να απαντήσω, αφού όλο αυτό το πανηγύρι γίνεται για εσωτερική κατανάλωση όσων εύπιστων πέφτουν στη φάκα, στη συνέχεια ψηφίζουν αυτό που τους λένε και τους ενισχύουν οικονομικά με καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς που γυροφέρνουν οι “σωτήρες” (αρ. Λογαριασμού 0026.0097.48.0200 558911 της Eurobank) στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτοί οι τρισεκατομμυριούχοι βλέπετε είναι από αυτούς που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας έχει πολύ συχνή παρουσία σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα (βγήκε μέχρι στην τηλεόραση Κόσμος της Ρόδου) και διοργανώνει αρκετές ομιλίες για να επιστρατεύσει αφελείς και να φανατίσει τους οπαδούς της κίνησης. Για το λόγο αυτό επικοινώνησα μαζί του με ένα πολύ σύντομο μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας του ότι το να με βρίζει σε χώρο που δεν μπορώ να του απαντήσω δεν είναι μαγκιά. Ακολουθεί ολόκληρη η συνομιλία και η απάντηση του είναι τυπική για τα μέλη αυτής της ομάδας, που υβρίζουν αισχρά όποιον έχει αντίθετη άποψη.
Πηγή: Η βρετανική αστυνομία στα ίχνη της ομάδας Σώρρα για τα πλαστά έγγραφα! http://mignatiou.com/2014/06/i-vretaniki-astinomia-sta-ichni-tis-omadas-sorra-gia-ta-plasta-engrafa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου