Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σύντομα ΚΑΙ στη Ελλάδα ελέω Τσιπροκαμμένων. Απίστευτο βίντεο με τους μουσουλμάνους της Ιταλίας να απαιτούν νέα τζαμιά και επιβολή της Σαρίας


Απίστευτο βίντεο με τους μουσουλμάνους της Ιταλίας να απαιτούν νέα τζαμιά και επιβολή της Σαρίας
 

Η πολυπολιτισμικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Χιλιάδες μουσουλμάνοι διαδήλωσαν χθες Σάββατο έξω από το Κολοσσαίο, στο κέντρο της Ρώμης, προκειμένου να απαιτήσουν από τις αρχές περισσότερα τζαμιά από τα ήδη υπάρχοντα σε όλη την Ιταλία.  Μάλιστα ένας ιμάμης έδωσε... το έναυσμα να αρχίσουν οι ομαδικές προσευχές τους, αρχής γενομένης με την προσφώνηση του Αλλάχ Ακμπάρ (Ο Θεός είναι μεγάλος).  Οι ίδιοι , μέλη της θρησκευτικής ομάδας Dhuumcatu από το Μπαγκλαντές, προανήγγειλαν νέες τέτοιες κινήσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχουν άλλους χώρους να προσευχηθούν και αναγκαστικά
προσφεύγουν στη λύση του Κολοσσαίου. Απαίτησαν επίσης με πλακάτ και συνθήματα ευνοϊκότερη πολιτική για τους συνολικά 1,6 εκατομμύρια μουσουλμάνους της Ιταλίας και καθιέρωση των εθίμων - προσευχών τους.  Σταδιακή καθιέρωση-νομιμοποίηση δηλαδή της Σαρίας, του ανθρωποκτόνου νόμου των ισλαμιστών. Αυτά είναι τα...καλά της πολυπολιτισμικότητας στην οποία η Ευρώπη άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου