Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΓΟΝΕΙΣ ΘΩΡΑΚΊΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΌΔΟΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Ας κάνουμε μια αναδρομή Έλληνες πατριώτες στη συμμορία των  εθνομηδενιστών και άθεων που έχει συγκεντρώσει γύρω του ο αγράμματος και  γεμάτος μίσος για κάθε τί το ελληνικό Φίλης. Η συμμορία αυτή που  πληρώνεται από το αίμα του Έλληνα φορολογούμενο με επικεφαλή κάποιο άθεο  κομπλεξικό Λιάκο εκπεσόντα καθηγητή έχουν άγνοια της ψυχοσύνθεσης του  λαού μας.<< Νεκρή γλώσσα τα αρχαία ελληνικά. Δεν θέλουμε εθνική αλλά  ιστορική συνείδηση. Η Ελληνική επανάσταση είναι τέκνο του Ευρωπαϊκού  Διαφωτισμού>>, λένε όλοι μαζί. Προφανώς ο  Κολοκοτρώνης ή ο Μακρυγιάννης  διάβαζαν τα αθεϊστικά του... Βολταίρου. Προχτές είπαν στους δασκάλους μη  μιλάτε για Περσικούς πολέμους, Μέγα  Αλέξανδρο κ,α. Επιχειρούν να  μετατρέψουν τα παιδιά μας σε άβουλο πολτό χωρίς εθνική ταυτότητα.Πως θα  αντιμετωπιστούν; Κάντε Γονείς  το σπίτι σας Κρυφό Σχολείο. Δώστε στα  παιδιά ότι που δεν τους δίνει το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου