Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Σχέδιο Πούτιν για την αντιμετώπιση της Νέας Τάξης – Διαβάστε με προσοχή τι ειπώθηκε

Σχέδιο Πούτιν για την αντιμετώπιση της Νέας Τάξης – Διαβάστε με προσοχή τι ειπώθηκε
 
Στην Ρωσία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το κομμουνιστικό μοντέλο οικονομίας,  σύμφωνα με το οποίο τα πάντα κρατικοποιούνται, το ελεύθερο επάγγελμα καταργείται και όλοι δουλεύουν για το Δημόσιο.  Εν συνεχεία πολλοί «διανοούμενοι», οι οποίοι επηρεάστηκαν από το εν λόγω πολίτευμα... κατέκλυσαν την Δύση και έσπειραν τις αριστερόστροφες θεωρίες, ορισμένες από τις οποίες εφαρμόζονται στις μέρες μας ακόμη και από φιλελεύθερες κυβερνήσεις (βλ. ΕΝΦΙΑ, φόρος περιουσίας, ανακατανομή του πλούτου κτλ.).  Σήμερα όμως, η Ρωσία του Πούτιν ακολουθεί το μοντέλο της ελεύθερης οικονομίας με κανόνες και όρους, την μόνη λύση για ευημερία και ανάπτυξη κόντρα στο δυτικού μοντέλο διαρκή παρεμβατισμού στον ιδιωτικό τομέα μέσω κρατών και πολυεθνικών.  «Η απόδοση της μέγιστης ελευθερίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι η καλύτερη απάντηση κατά των κυρώσεων που μας έχουν επιβληθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος, μιλώντας στο συνέδριο της πανρωσικής κοινωνικής οργάνωσης «Επιχειρηματική Ρωσία».  Όπως σημείωσε, ο ανοιχτός διάλογος με την επιχειρηματική κοινότητα  δίνει την δυνατότητα στην κυβέρνηση «να λαμβάνει εξαιρετικά γρήγορα και αποτελεσματικά, αποφάσεις σε κρατικό  επίπεδο. Σημασία έχει ότι υπάρχει κοινή αντίληψη όσον αφορά τις προτεραιότητες της χώρας και συνίσταται στο να δοθεί στον επιχειρηματικό κόσμο η μέγιστη ελευθερία. Θα ήθελα, μάλιστα, να επαναλάβω ότι αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις οποιεσδήποτε κυρώσεις που μας επιβάλλονται έξωθεν, είναι ο μοναδικός δρόμος για την ευημερία  των πολιτών μας».  «Μαζί με άλλες επιχειρηματικές ενώσεις, με το Κέντρο στρατηγικών πρωτοβουλιών καταφέραμε να καταργήσουμε πολλά εμπόδια διοικητικής φύσεως να αλλάξουμε τις προσεγγίσεις μας στον νομοθετικό και διοικητικό τομέα. Άλλωστε και σε ομοσπονδιακό και σε περιφερειακό επίπεδο στην δημόσια διοίκηση, αναδεικνύονται όλο και περισσότερα άτομα τα οποία δείχνουν κατανόηση, ακούνε τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου, εργάζονται απευθείας μαζί του» τόνισε ο «Τσάρος» αφήνοντας να εννοηθεί ότι επί των ημερών του ξηλώθηκε το σοβιετικό μοντέλο διοίκησης και επίβλεψης της οικονομίας.          «Προσβλέπω και στην αποτελεσματική συνεργασία των μελών της ομοσπονδίας και του επιχειρηματικού κόσμου, ώστε να διαμορφωθεί ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον Για την επίλυση αυτού του ζητήματος σε κάθε περιφέρεια συγκροτούνται ειδικού χαρακτήρα προγράμματα και γραφεία» προσέθεσε ο Πούτιν.  Η ελεύθερη οικονομία του Πούτιν είναι το άκρως αντίθετο από τον συγκεντρωτισμό, την υπέρογκη φορολογία, την κατάργησης της ιδιοκτησίας και του ελεύθερου επαγγέλματος της Ατζέντας 21 της αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου