Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ στρατό των Τούρκων! Αυτόν ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;…


Μεγάλο φιάσκο αποδείχτηκε τις προηγούμενες ημέρες μια άσκηση των Τούρκων στα νερά του Έβρου, καθώς ένας λάθος υπολογισμός είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές ένα τουρκικό Leopard-1.
Συγκεκριμένα προχθές, ένας λάθος υπολογισμός Τούρκων αξιωματικών των τεθωρακισμένων σε άσκηση ετοιμότητος στον Έβρο, ένα τουρκικό Leopard-1 «πνίγηκε» στη λάσπη.

Η άσκηση μετατράπηκε τελικά σε επιχείρηση απεγκλωβισμού του προσωπικού και ρυμούλκησης του Leopard, το οποίο υπέστη σοβαρές βλάβες στο ηλεκτρικό του σύστημα, βγάζοντάς το εκτός μάχης για μεγάλο διάστημα.

Ο Ερντογάν εξοργίστηκε και οι αρμόδιοι τιμώρησαν τους υπεύθυνους οι οποίοι υπολόγισαν λάθος τη στάθμη ενώ μεγάλο είναι και το ηθικό πλήγμα από τη δημοσίευση των φωτογραφιών με το ρεζιλίκι τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου