Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Βρε ΠΟΥ καταντήσαμε !! Οι Τσάμηδες απαιτούν συγγνώμη από την Ελλάδα!! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα. ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τσάμηδες απαιτούν συγγνώμη από την Ελλάδα
«Να ζητήσει συγγνώμη η ΕΛΛΑΔΑ!! για την εις βάρος τους γενοκτονία και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν στις περιοχές από όπου «εκδιώχθηκαν», ζήτησαν οι Τσάμηδες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα....

Ο ηγέτης του κόμματος, Σφετίμ Ιντρίζι, μιλώντας στο συγκεντρωμένους ανέφερε:
«Πρώτα θέλουμε μία συγγνώμη για τους χιλιάδες Τσάμηδες που σκοτώθηκαν στα σπίτια τους, και όχι στη μάχη. Εμείς οι Αλβανοί της Τσαμουριάς δεν θέλουμε εκδίκηση, δεν θέλουμε αλλαγή συνόρων, θέλουμε μία συγγνώμη ώστε να μπορούμε να τους συγχωρήσουμε, και οι δύο λαοί να ζήσουν ειρηνικά και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε. Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας, να ανακτήσουμε το στάτους που είχαμε προτού βιαίως απομακρυνθούμε. Δεν απαιτούμε τις περιουσίες μας, θέλουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα μας είναι η Τσαμουριά», όπως αναφέρει το Reuters.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Τσαμουριά, Γενοκτονία. Δεν ξεχνούμε ποτέ».
Όπως αναφέρει το διεθνές πρακτορείο ο «Ιντρίζι απέρριψε τις κατηγορίες της Ελλάδας ότι οι Τσάμηδες είχαν συνεργαστεί με τους Ναζί, δείχνοντας μεγάλες φωτογραφίες που «αποδείκνυαν» τη συνεργασία των Ελλήνων ηγετών κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Ναζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου