Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Διαφωνώ με τον Άδωνι, ο Τσίπρας δεν είναι απλά "ένα παλιόπαιδο"

Διαφωνώ με τον Άδωνι, ο Τσίπρας δεν είναι απλά "ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα". Εδώ πρόκειται για κανονική μαφία και νταβατζήδες. Για όσους ξέρουν, δεν παίρνεις εργολαβία και δεν σου επιστρέφει το δημόσιο άμεσα τα λεφτά που σου χρωστάει χωρίς να περάσεις πρώτα απ' το γραφείο του κυρ Φλαμπουράρη. Η ταρίφα είναι 20/% - 30%. Σου χρωστάει το δημόσιο 100.000; Θα ακουμπήσεις τις 20.000 στον κυρ Αλέκο και παίρνεις άμεσα τα υπόλοιπα, αλλιώς περίμενε. Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται - πρόκειται για κανονική μαφία που μας κατσικώθηκε και βγάζει κι απ' τη μύγα ξύγκι. Γύρευε τι δουλειά είχε ο Τσίπρας στην τράπεζα Ρόθτσιλντ στο Παρίσι. Τα υπόλοιπα είναι καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς.
αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου