Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Φάμελλος: Πήρα και εγώ το επίδομα ενοικίου

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δικαιούται βάσει νόμο του επίδομα, καθώς το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη έχει αποκτηθεί με δανεισμό
Ένα ακόμη στέλεχος της κυβέρνησης παραδέχθηκε δημοσίως ότι ζήτησε και πήρε το επίδομα ενοικίου, κάνοντας χρήση του σχετικού νόμου που προβλέπει την όλη διαδικασία. Ο λόγος για τον Σωκράτη Φάμελλο, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος παραδέχθηκε δημοσίως ότι προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια.
Ο Σωκράτης Φάμελλος δικαιούται το επίδομα, καθώς το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη έχει αποκτηθεί με δανεισμό, δημιουργώντας ένα πάγιο μηνιαίο έξοδο στο βουλευτή και υπουργό της κυβέρνησης.
Ο αναπληρωτής υπουργός προέβη σε διευκρινιστική δήλωση από την Τρίπολη, όπου βρίσκεται με αφορμή το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου