Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Άρθρο Πάγκαλου για Ίμια: “Είχαμε τον διοικητή της ΕΥΠ στο…χολάκι μήπως τον χρειαστούμε”!!!

 
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ΥΠΕΞ τη νύχτα των Ιμίων, αποφάσισε ξαφνικά να μας αποκαλύψει όλη την αλήθεια -έτσι λέει- για εκείνη τη νύχτα, με άρθρο του στα ΝΕΑ. Δεν χρειάζεται να προχωρήσει κάποιος πολύ στην ανάγνωση του άρθρου.
Γράφει λοιπόν:
“΄Ηταν 02.30 το πρωί όταν χτύπησε την πόρτα η γραμματέας του πρωθυπουργού και μας είπε ότι ζητάει να μιλήσει σε κάποιον από τη σύσκεψη η πρεσβεία της ΄Αγκυρας. Ο Σημίτης με αυτό το ύφος που δεν σήκωνε συζήτηση μου είπε θέλοντας προφανώς να διατηρήσει τη μυστικότητα της επαφής: “Θόδωρε πήγαινε να πάρεις το τηλέφωνο. Βγήκα στο μικρό χολάκι όπου βρισκόταν μόνο η γραμματέας και ο ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος
διοικητής της ΕΥΠ που περίμενε μήπως τον χρειαστούμε”.
Να διαβάσεις τι παρακάτω!!! Ο ίδιος ο ΥΠΕΞ της χώρας παραδέχεται και εγγράφως πλέον ότι είχαν …στο χολ, “μήπως και τον χρειαστούν” (!!!) τον διοικητή της ΕΥΠ!!! Ο οποίος είχαμε τη τύχη εκείνη την εποχή να ΄ναι ο Λεωνίδας Βασιλικόπουλος, ο οποίος περίμενε στο …χολάκι ώρα πολύ για να πει στη κυβέρνηση αυτό που άκουσε ο Πάγκαλος με αρκετή καθυστέρηση στο τηλεφώνημα από την Άγκυρα. Ότι δηλαδή Τούρκοι κομάντος είχαν ανέβει στα Ίμια!!!
Σε ποια χώρα του κόσμου σε τέτοια κρίση ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών θα περίμενε…στο χολάκι, μήπως …τον χρειαστούν; Μόνο στην Ελλάδα των κυβερνήσεων Σημίτη…
Κατά τ΄ άλλα το άρθρο στοχοποιεί για ακόμη μία φορά τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Χρήστο Λυμπέρη. Τι άλλο θα έγραφε ο τότε ΥΠΕΞ. Αν θα απαντήσει ο Ναύαρχος είναι δική του απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου