Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών λαθρομεναστών λαθρεμπόρων στην παραλία του Π.Φαλήρου. Έντρομοι οι λουόμενοι φωνάζουν να έρθει το .. 100.


Σε αρένα εξελίχθηκε η παραλία Μπάτης στο Παλαιό Φάληρο. Συμμορίες λαθρομεταναστών Πακιστανών συνεπλάκησαν με σπασμένα μπουκάλια μπύρας για τον έλεγχο της περιοχής. Δύο ομάδες Πακιστανών, που δραστηριοποιούνται στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, αφορολόγητων εμπορευμάτων.... συνεπλάκησαν στην παραλία μας για το ποιος θα ελέγχει το συγκεκριμένο σημείο πώλησης.
Πρωταγωνιστές του συμβάντος χτυπήθηκαν μεταξύ τους αλύπητα, ενώ οι Φαληριώτες έτρεχαν πανικόβλητοι με τα παιδιά τους στην αγκαλιά. 
Το ερώτημα είναι ποιος συγκαλύπτει αυτές τις συμμορίες επιτρέποντας τους να δρουν ανενόχλητα στην περιοχή;;;;
Όλα αυτά που συμβαίνουν στις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου είναι κι ένας λόγος που αποτρέπει πολλούς δημότες να πηγαίνουν εκεί για το μπάνιο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου