Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΜΠΟΥΤΑΡ

Ο τουρκόφιλος σκοπιανόφιλος πουστόφιλος δήµαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, µπορεί να πήρε τελικά το χρίσµα από τον Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές του 2019, παρόλο που ξεκαθάρισε ότι...
«δεν είµαι, ούτε θα γίνω, ούτε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε πως «αν θέλετε, να µας στηρίξετε, αλλά µη ζητήσετε ανταλλάγµατα», όμως τα πράγµατα στη «Νύµφη του Θερµαϊκού» δεν είναι ρόδινα.  Σύµφωνα µε «κρυφή» δηµοσκόπηση για τον δήµο, επιφανή στελέχη της πόλης δεν πείθουν ιδιαίτερα τους πολίτες 17 µήνες πριν στηθούν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο δήµαρχος και persona της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καρπώνεται τη θετική άποψη µόνο του 24% των συµπολιτών του, ενώ το 38% θα επιθυµούσε «να φύγει αύριο», ένα εύρηµα ιδιαίτερα αρνητικό για τον ίδιο. Τον γνωρίζει, δε, το 98% των πολιτών της Θεσσαλονίκης.  Σε «χαµηλές πτήσεις» κινούνται και τα «αγαπηµένα» παιδιά του Μπουτάρη, Καλυψώ Γούλα και Σπύρος Πέγκας, πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και αντιδήµαρχος Τουρισµού, αντίστοιχα. Και οι δύο παίρνουν από 9% θετικές γνώµες, ενώ πάνω από το 70% δεν τους γνωρίζει. Η Κατερίνα Νοτοπούλου, διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην πόλη, η οποία είχε ακουστεί για υποψήφια δήµαρχος, τυγχάνει αναγνωρισιµότητας µόνο από το 30% των Θεσσαλονικέων, ενώ θετική γνώµη έχει µόλις το 5%, παρά την προβολή που έχει από το περιβάλλον του Μαξίµου, αναφέρει ενημερωτική ιστοσελίδα.  Σε ίδια επίπεδα κινείται και ο Εφραίµ Κυριζίδης, ο οποίος σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το προσεχές διάστηµα.  Σύµφωνα µε τα αποτελέσµατα της µέτρησης, 4 στους 5 ερωτώµενους δεν γνωρίζουν τον κ. Κυριζίδη, ενώ συνολικά µόνο το 3% έχει διαµορφώσει θετική γνώµη για το πρόσωπό του.  Το 62% φέρεται να δηλώνει ότι θέλει έναν ανεξάρτητο υποψήφιο χωρίς καµία κοµµατική προέλευση ή στήριξη.  Σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους της Νέας ∆ηµοκρατίας, το 48% συµφωνεί για ανεξάρτητο υποψήφιο, την ώρα που ο Στ. Καλαφάτης τηρεί στάση αναµονής για το αν θα διεκδικήσει τη δηµαρχία, ενώ σε ποσοστό 65% το ίδιο ζητούν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου