Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα: 11 εν ψυχρώ δολοφονίες «ξεπεράστηκαν» από μια απεργία πείνας


Με μία σύντομη ανάρτηση στο Twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την οργή της για το γεγονός ότι χορηγήθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, για τρίτη φορά.
Από το πρωί της Τρίτης, ο εκτελεστής της 17Ν είναι εκτός φυλακής, για 48 ώρες. «11 πισώπλατες, εν ψυχρώ δολοφονίες "ξεπεράστηκαν" από μια απεργία πείνας και μια διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα. Και όλα αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε στην ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Κουφοντίνας έκανε απεργία πείνας από τις 30 Μαΐου, επειδή δεν είχε εγκριθεί η τρίτη άδειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου