Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Αυτοδύναμη και με 158 βουλευτές η ΝΔ – Ευρύματα σοκ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε νέα δημοσκόπηση (κάρτα)


Σαρωτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά η οποία μάλιστα διευρύνεται καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος.

Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στη δημοσκόπηση είναι ότι βάση της αναγωγής ποσοστών και εδρών, στη νέα βουλή η Νέα
Δημοκρατία όχι μόνο εμφανίζεται αυτοδύναμη αλλά τα ευρήματα δείχνουν πως θα έχει 158 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικό-σοκ για την Κουμουνδούρου καθώς θα είναι μόλις 57.

Βάση των ίδιων ευρυμάτων, τα οποία δείχνουν ότι οι ΑΝΕΛ θα μείνουν εκτός κοινοβουλίου, το Κίνημα Αλλαγής θα διαθέτει 27 βουλευτές, η Χρυσή Αυγή 26, το ΚΚΕ 22 και η Ένωση Κεντρώων 10 αντιπροσώπους.

Δείτε την κάρτα:



«Οχι» στη συμφωνία λέει το 68,3% 

Ηχηρό κόλαφο κατά της κυβέρνησης αλλά και της συμφωνίας την οποία συνομολόγησε με την ΠΓΔΜ και ετοιμάζεται να υπογράψει στις Πρέσπες συνιστούν τα ευρήματα μεγάλης έρευνας που καταγράφει τις ισχυρά αρνητικές διαθέσεις των Ελλήνων για τις κυβερνητικές επιλογές σε όλα τα πεδία: από το Σκοπιανό έως την οικονομία.

Με συντριπτικά ποσοστά, η κοινή γνώμη αντιτάσσεται στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κόμματα οδηγεί στο ναδίρ τόσο τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όσο και τη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χάνει κατά κράτος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επτά στους δέκα πολίτες θεωρούν κακή τη συμφωνία και καλούν την κυβέρνηση να μην αποδεχθεί τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία δημοσκόπησης της εταιρείας Marc που διενεργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες για το «ΘΕΜΑ» και όλα τα στοιχεία της είναι «φωτιά και λαύρα» για την κυβέρνηση.

Το εντυπωσιακό στη μέτρηση, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, «έτρεξε» δηλαδή μέσα στο καμίνι της σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης για την επερχόμενη, κατά την κυβέρνηση «έξοδο από τα μνημόνια» και το Μακεδονικό, είναι ότι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στη χώρα επεκτείνεται ραγδαία και σε όσους στις τελευταίες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Αξιοπρόσεκτο είναι επίσης ότι δημιουργείται εκ νέου πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ των πρόωρων εκλογών, τις οποίες προτιμά το 50,4% των ερωτηθέντων (από 34% τον Ιανουάριο), ενώ ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης επιθυμεί το 39% (από 57,8% πριν από πέντε μήνες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου