Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο η ποινή των 2 ετών στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για παράβαση καθήκοντος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου
Με τη «σφραγίδα» του Αρείου Πάγου επικυρώθηκε η ποινή των δυο ετών που επιβλήθηκε στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για παράβαση  καθήκοντος....
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων με αποτέλεσμα η ποινή του να καταστεί αμετάκλητη παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως Ευσταθίας Σπυροπούλου.
Το Εφετείο - πρωτόδικα είχε αθωωθεί - καταδίκασε τον κ. Γεωργίου γιατί δεν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για τη διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμα του 2009, τον Νοέμβριο 2010.
Αξίζει να σημειωθεί,  ότι ο κ. Γεωργίου έχει μια ακόμη εκκρεμότητα καθώς θα κριθεί για τρίτη φορά από το Συμβουλίο Εφετών, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, την κατηγορία δηλαδή περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η υπαγωγή της χώρας σε Μνημόνια.
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έχει κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει το περασμένο καλοκαίρι, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αναιρώντας το απαλλακτικό προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου