Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ !! Και ξαφνικά, ΤΣΟΥΠ , 50 Αφρικανοί λαθρομετανάστες εμφανίστηκαν ξαφνικά στο αεροδρόμιο της Ικαρίας! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 
50 παράνομοι Αφρικανοί μετανάστες εμφανίστηκαν ξαφνικά στο αεροδρόμιο της Ικαρίας! (βίντεο) Εάν ειδοποιούσαν το ΛΣ μέσω του αριθμού 112 η ανακοίνωση του θα ήταν: «Εντοπισμός και διάσωση 50 προσφύγων».  Αυτή τη φορά όμως δε χρειάστηκε για το Λιμενικό να προχωρήσει σε «διάσωση» καθώς οι 50 Αφρικανοί παράνομοι λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς... στις ακτές της Ικαρίας και εμφανίστηκαν σχεδόν στη μέση του διαδρόμου από/προσγείωσης στο αεροδρόμιο του νησιού!  Ως αποτέλεσμα υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών.  Οι παράνομοι μετανάστες όπως αποδείχθηκε βρέθηκαν στο νησί με φουσκωτό σκάφος, (πάλι καλά που δεν ήρθαν με αεροπλάνο) που εντοπίσθηκε κατεστραμμένο και βυθισμένο λίγο έξω από το νησί.  Μετά τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες θα αφεθούν ελεύθεροι με τον περιορισμό όμως να μην επιχειρήσουν να φύγουν από τη «χώρα».  Τόσο απλή έχει γίνει η «μετανάστευση» πλέον στην Ελλάδα: Απλώς  έρχονται και δηλώνουν την παρουσία τους. Τα υπόλοιπα είναι διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου