Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 6 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ!

Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή και συνέβη! Πέντε ξαναμμένα «προσφυγάκια» που διαμένουν στη ΒΙ.ΑΛ. (το hot spot της Χίου) επιχείρησαν να βιάσουν 6 ανήλικα Ελληνόπουλα στο Χαλκειός, την ώρα που έπαιζαν σε υπαίθριο χώρο στην είσοδο του χωριού!
Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών στην Αστυνομία, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» τα πλησίασαν και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους προσπάθησαν να τα αγγίξουν σε διάφορα σημεία του σώματος τους.
Όταν τα παιδιά κατάλαβαν τις προθέσεις τους, προσπάθησαν να τους απώθησουν, φωνάζοντας και καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή οι επίδοξοι βιαστές.
Στη συνέχεια τα 6 παιδιά, που πηγαίνουν στο Δημοτικό, ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο για το τι είχε προηγηθεί, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.
Τελικά, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» εντοπίστηκαν απ’ τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μέσα από χωράφια κοντά στο hotspot.
Εν συνεχεία, αναγνωρίστηκαν από τα παρολίγον θύματά τους κι έναν αυτόπτη μάρτυρα.
Τα σχόλια δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου