Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Συντριπτικά τα αποτελέσματα για Τσίπρα-Καμμένο στη Μακεδονία - ΜΟΝΟ Το 86% κατά της συμφωνίας τους με τα Σκόπια. ΠΙΝΑΚΕΣ

Συντριπτικά τα αποτελέσματα για Τσίπρα-Καμμένο στη Μακεδονία - Το 86% κατά της συμφωνίας τους με τα Σκόπια
Εντυπωσιακά τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρία Interview στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα σε όλους τους Νομούς της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό και την πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια.  Σύμφωνα με την Έρευνα της εταιρείας, το 86%...
των ερωτηθέντων κρίνουν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.  Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% του κοινού πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.  Εντυπωσιακή η απάντηση του κοινού για το ποιο απ΄όλα το ενοχλεί περισσότερο από τη συμφωνία του κ. Τσίπρα με τα Σκόπια. Η πλειοψηφία (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή και η “μακεδονική εθνικότητα”, και το όνομα και η “μακεδονική” γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.  Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα απ΄όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα ωφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.  Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία INTERVIEW – Δημοσκοπήσεις (Αρ. Μητρώου ΕΣΡ : 7 (επτά) Μέλος ESOMAR & WAPOR) για την Εφημερίδα Thessnews. Διεξήχθη στους Νομούς της Μακεδονίας, σε Δείγμα: 715 ατόμων, ηλικίας 18+, την περίοδο μεταξύ  19/6/ έως 22/6/2018 και έχει περιθώριο σφάλματος: +/-3,0%.  Δείτε τους πίνακες της:

1 σχόλιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου