Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Κ.Χρυσόγονος: Η καθαρή έξοδος είναι ίσως το πιο σύντομο ανέκδοτο

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Συνταγματολόγος και Ευρωβουλευτής Κ.Χρυσόγονος αποδομεί την φιέστα της Κυβέρνησης για την παράταση των επιτοκίων των δανείων της χώρας, καθώς και την ταπεινωτική συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό.
Συγκεκριμένα το πρ. στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει:
“Η απόφαση του Eurogroup δεν διασφαλίζει το μέλλον της χώρας!
Η καθαρή έξοδος είναι ίσως το πιο σύντομο ανέκδοτο.
Αν θέλουμε να γίνουμε βιώσιμοι ως Οικονομία και ως Κοινωνία πρέπει να μπούμε σε ισχυρή και βιώσιμη τροχιά Ανάπτυξης.
Από την άλλη πλευρά, η συμφωνία των Σκοπίων είναι επώδυνη και ταπεινωτική, με διαδικασίες που δεν έχει προβλέψει κανείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου