Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

sgor

Παραδέχθηκε ότι μπήκαν στο ζύγι, προκειμένου να πειστούν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ανταλλάγματα με βάση τη διευθέτηση του χρέους, επιβεβαιώνοντας τον Δημήτρη Καμμένο

Σε επιβεβαίωση των όσων είπε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, 
 για το Σκοπιανό και τα ανταλάγματα, προχώρησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Συγκεκριμένα, ο 
Παναγιώτης Σγουρίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, (20/6/2018) σχεδόν παραδέχθηκε ότι μπήκαν στο ζύγι, προκειμένου να πειστούν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ανταλλάγματα με βάση τη διευθέτηση του χρέους, επιβεβαιώνοντας τον Δημήτρη Καμμένο και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει λίγα 24ωρα νωρίτερα και μέχρι στιγμής διαψεύδονταν. «Συζητήθηκαν παράλληλα, όλα τα θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σγουρίδης επιχείρησε να πείσει ότι οι ΑΝΕΛ, μπορούν από τη μια να πολεμάνε την συμφωνία και να μην την αποδέχονται και από την άλλη να δίνουν την άδεια για να πέσουν οι υπογραφές. «Τα όργανα θα αποφασίσουν την περαιτέρω στάση του κόμματος στο θέμα της συγκυβέρνησης κι αυτό όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, την οποία θα καταψηφίσουμε», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Την ίδια στιγμή ο κ. Σγουρίδης απέφυγε να σχολιάσει την καταψήφιση της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης προκειμένου να μην υπογραφθεί η συμφωνία, λέγοντας ωστόσο πως «όταν έρθει η ώρα να έρθει η συμφωνία στη Βουλή, θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου και τις αποδοκιμασίες εις βάρος υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ο κ. Σγουρίδης υπογράμμισε: «Η λέξη Μακεδονία έχει βαρύ συναισθηματικό φορτίο και αυτό το φορτίο ουσιαστικά διχάζει. Τις αποδοκιμασίες δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, αλλά θα πρέπει να είναι σε κόσμιο κλίμα. Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορείς να σταματήσεις την διαμαρτυρία του κόσμου. Αδίκως ωστόσο διαμαρτύρεται ο κόσμος κατά των ΑΝΕΛ. Υπερασπιστήκαμε το όνομα και εμείς θα την καταψηφίσουμε όταν έρθει στη Βουλή», και συνέχισε: «Εμείς ζητήσαμε δημοψήφισμα, δεν μπορέσαμε να το προκαλέσουμε. Ζητήσαμε αυξημένη πλειοψηφία, δεν τα καταφέραμε. Εμείς αποδεικνύουμε με την στάση μας ότι είμαστε υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου