Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σάλος με τον διορισμό συζύγου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την άρνηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη ότι ο σύζυγός της έχει διοριστεί στο Δημόσιο. Το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στη βουλευτή και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη.

Δείτε το βίντεο με τον τηλεοπτικό καυγά:



Όμως, όπως ήταν γνωστό ο σύζυγος της κ. Καφαντάρη έχει όντως διοριστεί στο Δημόσιο... μάλιστα την επομένη του διορισμού του είχε δηλώσει πως θα δουλεύει αμισθί και θα μασάει μόνο αποζημιώσεις... το απόγευμα κυκλοφόρησε και το βίντεο από τη δημόσια ακρόαση στην επιτροπή της Βουλής που ενέκρινε το διορισμό του




Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου επίσης αμφισβητεί ότι είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο... η πρόταση Σκουρλέτη και η υπερψήφισή της από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην αρμόδια επιτροπή ενέργειας της Βουλής, τον Ιανουάριο του 2016...

ΣΥΡΙΖΑ: Fake news της ΝΔ για το Δημόσιο

«Η σημερινή αήθης επίθεση του αναπληρωτή εκπροσώπου της Ν.Δ., κ. Κυρανάκη, στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καφαντάρη, και στην κυβέρνηση, περί δήθεν διορισμών στο δημόσιο, αποτελεί άλλο ένα δείγμα fake news από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΠΕΝΕ, η οποία δεν λειτουργεί καν!», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι επιστρατεύουν τα ίδια "επιχειρήματα" κάθε φορά που διαψεύδονται τα κινδυνολογικά τους αφηγήματα είναι επίσης συνηθισμένο.

Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πλούτισαν σε βάρος του και ποιοι έκαναν τους κομματικούς διορισμούς επιστήμη. Όπως γνωρίζει τις μεγάλες θεσμικές τομές που έχει κάνει η κυβέρνηση και στη δημόσια διοίκηση ώστε η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος να λάβουν τέλος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Κυρανάκης κατηγόρησε την κυρία Καφαντάρη ότι διόρισε το σύζυγό της διευθύνοντα σύμβουλο σε εταιρεία του δημοσίου, με τη δεύτερη να αρνείται την καταγγελία. «Δεν διορίστηκε ο σύζυγός σας; Δεν είναι διευθύνων σύμβουλος;» τη ρώτησε ο κ. Κυρανάκης. «Όχι», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να είναι πιο σεμνοί. «Θέλετε να διορίζετε συγγενείς και να μην μιλάμε. Θέλετε σιωπηλή αντιπολίτευση» της ανταπάντησε ο κ. Κυρανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου