Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ & ΖΩΗ. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ; Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Σχετική εικόναΔΕΝ ανέχομαι άλλο υποτίμηση της νοημοσύνης μου και την άσκοπη πνευματική ενασχόληση πρός ανάλυση και τεκμηρίωση θέσεων ή απόψεων αυτονοήτων Εθνικών ή κοινωνικών θεμάτων. Πάμε παρακάτω. Μας λένε οτι η λαθρομετανάστευση συνιστά ανθρωπιστικό χρέος ώστε να δώσουμε τα πάντα, ακόμα και θανατώνοντας  γηγενείς Έλληνες λόγω ανέχειας , πείνας, ανεργίας και υπερφολόγησης υπέρ των παράνομα εισερχομένων εποίκων, στούς οποίους το Ελληνικό κράτος απομυζώντας τους πολίτες του, τους παρέχει όλα όσα στερεί απο τους Έλληνες φορολογούμενους, απο χρηματικά επιδόματα, στεγη, περίθλαψη, παιδεία , τροφή,  ασφάλεια, χρήση κοινωφελών έργων που πλήρωσαν με ιδρώτα οι πολίτες της Ελλαδας χωρίς καμμία συμμετοχή των λαθραία εισερχομένων....
Μας λένε οι δεν πρέπει να αντιδρούμε στην ΚΡΑΤΙΚΗ διαφημιστική καμπάνια υπέρ των πούστηδων που οποίους έχουν αναγάγει σε παράδειγμα πρός μίμηση και γι αυτό τα δίνουν όλα προκειμένου όλοι να πειστούμε ότι είναι ανωμαλία η αγάπη στην οικογένεια και η αγάπη του άνδρα πρός στη γυναίκα και αντιστρόφως. Το "φυσιολογικό" είναι ο άντρας να βάζει κρέας απο πίσω του και η γυναίκα είναι αιδοιογλύφτια. Τα δε παιδιά είναι "φυσιολογικό" να μεγαλώνουν σε τέτοιο περιβάλλον με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες, να παραμένουν άθεα, αβάπιστα όπως κι οι "γονείς" τους.  
Πάμε πιο κάτω, στη Μακεδονία μας, αυτές τις μέρες είναι έτοιμοι να παραδώσουν την τιμημένη και απο αρχαιοτάτων χρόνων Μακεδονία στους σλάβους. Προσπαθούν να μας πείσουν με χιλιάδες αστεία επιχειρήματα οτι ΑΥΤΟ είναι το σωστό, παρά την σύσωμη αντίδραση των Ελλήνων και όσων γνωρίζουν Ελληνικά περι του αντιθέτου. Όταν λοιπόν είμαστε σίγουροι ότι ΞΕΡΟΥΝ τι κάνουν και ΓΙΑΤΙ το κάνουν, ποιός είναι ο λόγος ανάλωσης της φαιάς ουσίας μας -όσοι διατέθουμε ακόμα - αφού στου "κουφού τη πόρτα οσο θέλεις βρόντα;". Θα πείτε τώρα κάποιοι αναγνώστες: "Και τώρα ΤΙ;'  καθόμαστε και δεχόμαστε αγόγγυστα τον παντοειδή βιασμό μας; Οχι βέβαια, Θεάρεστο θα ήταν κάποιοι ΓΝΗΣΙΟΙ πατριώτες, πραγματικοί Έλληνες χωρίς κόμματα και χρώματα , χωρίς κανένα προσωπικό όφελος να έμπαιναν μπροστά αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε πιέσεις, να παλέψουν ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ προκειμένου η χώρα να αποκτήσει πραγματικη δημοκρατία και όχι σαν την σημερινή αριστερή δικτατορία κάτω απο τον κοινοβουλευτικό μανδύα που ναι μεν είναι ξεσκισμένος, αλλά υπάρχει και λειτουργεί σε βάρος της πατρίδας. Η άλλη λύση είναι το αναφαίρετο όπλο μας, οι εκλογές. Δεν χαρίζουμε την ψήφο μας στην αποχή, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πρόσωπα και απόψεις, θα βγούν και άλλα πρόσωπα ή σχηματισμοί εως τις εκλογές. Με βαθειά περίσκεψη και περίσσεια λογική τοποθετούμαστε αναλόγως με την πεποίθηση οτι ΔΕΝ κάναμε λάθος, γιατί τα λάθη ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και μάλιστα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ όπως τώρα. Μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ΟΥΔΕΝ λάθος αναγνωρίζεται. 
Υ.Γ. Είναι πολλά τα πρός ανάλυση θέματα, αλλά όχι όλα μαζί, λίγα λίγα για να τα εμπεδώνουμε.
Υ.Γ. 2. Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι οσοι συνέβαλαν στην καταστροφή της χώρας θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όπως η Δημοκρατία επιβάλλει.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου