Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ειρήνη Μαρούπα: «Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν» και την έκοψαν στον «αέρα»... (βίντεο)

Ειρήνη Μαρούπα: «Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν» και την έκοψαν στον «αέρα»... (βίντεο)
«Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας» ήταν η φράση που είπε η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ»  με αφορμή τα χτεσινά συλλαλητήρια με αποτέλεσμα να την κόψουν στον αέρα...
  Στη συνέχεια καλεσμένος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, λέγοντας «ποια ήταν αυτή η κυρία, που είχαν καλέσει και να μιλάει ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού»  Φαίνεται πως όταν ο Θ.Πάγκαλος ακούει για «τιμωρίες προδοτών» έχει την μύγα και μυγιάζεται.  Δείτε βίντεο με την αντίδραση του Πάγκαλου. Η αντίδραση από το 2ο λεπτό και μετά. 

Ιδού και τι είπε η Ειρήνη Μαρούπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου