Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Δεν θα τους αφήσουν οι πατριώτες σε "χλωρό κλαδί". «Ντροπή σας»! – Αποδοκίμασαν πολιτικούς στο Κιλκίς για τη Μακεδονία – Τι είπαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. ΒΙΝΤΕΟ

«Ντροπή σας»! – Αποδοκίμασαν πολιτικούς στο Κιλκίς για τη Μακεδονία – Τι είπαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη [vid] | Newsit.gr
Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες -ΟΥΤΕ θα τελειώσουν ΠΟΤΕ- πολιτών για το Σκοπιανό. Σήμερα υπήρξε μία νέα, έντονη, αυτή τη φορά στο Κιλκίς. Εκεί όπου πλήθος κόσμου αλλά και πολιτικοί, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης....
Εκεί, ήταν μάλιστα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ξέσπασαν όταν κατέθεταν στεφάνι στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, το πλήθος άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας»!  Όμως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο αργότερα, τον πλησίασαν πολίτες και του ζήτησαν να είναι προσεκτικός με το Σκοπιανό.    Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα «Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς, σημειώνοντας ότι η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.  Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε την παρέλαση για την 105η επέτειο από την απελεύθέρωση του Κιλκίς και αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Εκατόν πέντε χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους σε μία από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ού αιώνα. Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μία συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Ελληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα. Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει. Τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα. Θέλω να επαναλάβω για άλλη μία αφορά από το Κιλκίς ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τη φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων».  Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Κιλκίς και επισκέφθηκε τη Λέσχη Αξιωματικών, όπου ο διοικητής της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας, ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, τον ξενάγησε στην Έκθεση Ενθυμημάτων των Βαλκανικών Πολέμων.  Πριν την παρέλαση, ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στον κεντρικό δρόμο, χαιρέτισε πολίτες, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνομίλησε μαζί τους. Μετά το τέλος της παρέλασης περπάτησε στην πλατεία, συνομίλησε με πολίτες και κάθισε σε καφέ, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Πολίτες του ζήτησαν να είναι προσεκτικός στο Μακεδονικό και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει».  Την παρέλαση παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές Γιώργος Γεωργαντάς και Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας. Στις 21:00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου