Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Στο σλαβικό ιδίωμα της πΓΔΜ μίλησε στη Βουλή ο Ουρσουζίδης του ΣΥΡΙΖΑ


Η αλήθεια είναι ότι στην Έδεσσα τα μιλάνε πολλοί ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας... περιττό να πούμε όμως πως τον 99% είναι ελληνόψυχοι και δεν έχουν καμία σχέση με μαϊμού "μακεδόνες"
Τράβηξε την προσοχή ο βουλευτής Ημαθίας
Έκπληξη προκάλεσαν οι γλωσσικές ικανότητες του βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ουρσουζίδη ο οποίος απο το βήμα της Βουλής και καθώς τοποθετούταν επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πείσει οτι η συμφωνία είναι επωφελής για τη χώρα μας ξεκίνησε να μιλάει στη γλώσσα της πΓΔΜ.

Το γεγονός -όπως ήταν φυσικό- προκάλεσε την έκπληξη όσων βουλευτών βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα της ολομέλειας των οποίων ο Γιώργος Ουρσουζίδης τράβηξε το ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί πάντως οτι ουδείς απο τους παρευρισκομένους μπόρεσε να καταλάβει τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/oloklirothike-askisi-adrion-2018-stin-adriatik
i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου