Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Φωτογραφία του χρήστη Γιάννης Λοβέρδος.Ο σύντροφος αυτός λέγεται Καλφαγιάννης. Άλλοτε ανήκε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ. Σήμερα στον βαθύ Συριζα. Εδω και δεκαετίες διαφεντεύει την ΕΡΤ ως απόλυτος άρχοντας της συνδικαλιστικής ΠΟΣΠΕΡΤ. Ο σύντροφος Καλφαγιάννης εισέβαλλε μαινόμενος στο στούντιο της ΕΡΤ κι επιτέθηκε με άθλιο και παράνομο τρόπο κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Πολάλη, διότι κατά τη γνώμη του, δεν είπε αρκετά για το «μαύρο» που είχε πέσει στην ΕΡΤ. Αυτή είναι η «δημοκρατία», το «ήθος» κι η «ελευθεροτυπία» στα χρόνια της Πρώτης Φοράς Αριστερα. Να τους χαίρεστε, σύντροφε, τους Καλφαγιάννηδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου