Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Αυστριακός Καρδινάλιος προειδοποιεί: «Θα υπάρξει ισλαμική κατάκτηση της Ευρώπης» (βιντεο)

Ο Αυστριακός Καρδινάλιος, Christoph Schoenborn, έδωσε την απρόσμενη προειδοποίηση την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ειδικής γιορτής για το φεστιβάλ της Εκκλησίας «Άγιο το Όνομα της Μαρίας».
Σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή της Βιέννης, ο Καρδινάλιος είπε: «Θα υπάρξει μια ισλαμική κατάκτηση της Ευρώπης. Πολλοί μουσουλμάνοι το θέλουν και το λένε. Η Ευρώπη είναι στο τέλος της»
Ο ίδιος ζήτησε από τον Θεό να δείξει έλεος για την Ευρώπη και να δείξει έλεος προς τους ανθρώπους τη, λέγοντας «κινδυνεύουμε να απωλέσουμε τη χριστιανική κληρονομιά μας».
Ο Καρδινάλιος Schoenborn, ο οποίος είναι και ο Αρχιεπίσκοπος της Βιέννης, εξήγησε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν ήδη να αισθάνονται την απώλεια αυτή, «όχι μόνο οικονομικά, αλλά πάνω απ ‘όλα, στα ανθρώπινα και θρησκευτικά θέματα.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου