Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Δεν πάει άλλο: Τσεκούρια και μαδέρια σε χέρια μουσουλμάνων στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της αγοράς «Καπάνι». Δύο ομάδες μουσουλμάνων, πιθανόν Πακιστανοί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Οι δράστες έφεραν ξύλινα καδρόνια, αλλά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.  Δείτε τα βίντεο σοκ:..

Μάλιστα, η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Αστικών Απορριμμάτων βρήκε πέτρες, σπασμένα μάρμαρα, μαδέρια ακόμα και τσεκούρια.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα καθαριότητας στον δήμο Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης, ο οποίος μετέβη στο σημείο μαζί με την υπηρεσία προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της πλατείας.
Σε τι χώρα άραγε μετατρέπουν την Ελλάδα; Τι θα γίνει αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν εναντίον των Ελλήνων;
  • 127






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

19976139

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου