Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Τι είναι «πρόοδος» και τι «φασισμός» για την κυβέρνηση: Οι ΦΩΤΟ που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν τον γύρο της Ελλάδας. ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα πούμε πολλά λόγια. Για την κυβέρνηση, το να βγαίνει κάποιος έξω ημίγυμνος, γυμνός ή μασκαραμένος για χάρη του Gay Pride, είναι πρόοδος και ανάπτυξη. Πόσο μάλλον, όταν στα γεννητικά του όργανα τοποθετεί Αγίους...
ή σύμβολα της Ελληνοορθοδοξίας, καταπατώντας τον σεβασμό στα πιστεύω του άλλου. Όταν πολίτες όμως βγαίνουν για να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας και κατά της παράδοσης του ονόματος και όσων επιδιώκονται να ακολουθήσουν, τότε είναι εθνικιστής», φασίστας», γραφικός και «σκοταδιστής». Μάλιστα όπως δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς η Ελλάδα με χαρά θέλει να λύσει το Σκοπιανό, εις βάρος φυσικά, συμπληρώνουμε εμείς, των ελληνικών συμφερόντων αλλά και δικαιών. […] Δεν θα πούμε πολλά λόγια.  Για την κυβέρνηση, το να βγαίνει κάποιος έξω ημίγυμνος, γυμνός ή μασκαραμένος για χάρη του Gay Pride, είναι πρόοδος και ανάπτυξη.  Πόσο μάλλον, όταν στα γεννητικά του όργανα τοποθετεί Αγίους ή σύμβολα της Ελληνοορθοδοξίας, καταπατώντας τον σεβασμό στα πιστεύω του άλλου.  Όταν πολίτες όμως βγαίνουν για να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας και κατά της παράδοσης του ονόματος και όσων επιδιώκονται να ακολουθήσουν, τότε είναι εθνικιστής», φασίστας», γραφικός και «σκοταδιστής».  Μάλιστα όπως δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς η Ελλάδα με χαρά θέλει να λύσει το Σκοπιανό, εις βάρος φυσικά, συμπληρώνουμε εμείς, των ελληνικών συμφερόντων αλλά και δικαιών.
Παραθέτουμε τις δύο παρακάτω βιντεο για να «χωνέψουμε» όλοι τι είναι «πρόοδος» για την κυβέρνηση και τι «φασισμός».







Post navigation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου