Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δεν μας φτάνουν τα αναρχοτσογλάνια έχουμε και τα χουλικάνια. Επίθεση με πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ στην Πατησίων - Τραυματίες δύο αστυνομικοί


Ελαφρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί διμοιρίας των ΜΑΤ, το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, όταν δέχθηκαν ξαφνικά επίθεση με πέτρες από άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά...
που επέβαιναν σε περίπου 60 μηχανές, μόλις έφτασαν στο ύψος του Πολυτεχνείου, άρχισαν να πετούν προς την διμοιρία των ΜΑΤ πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι δικυκλιστές έφυγαν στη συνέχεια με ταχύτητα από το σημείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

Πληφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα ήταν οπαδοί του ΠΑΟ που επέστρεφαν από την κηδεία του Π. Γιαννακόπουλου.

Για την επίθεση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Επίθεση χούλιγκαν μέρα μεσημέρι εναντίον διμοιρίας

Ενημερωθήκαμε ότι πριν λίγη ώρα τουλάχιστον 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας διήλθαν από την οδό Πατησίων, όπου επιτέθηκαν στη διμοιρία που εκτελούσε εκεί σταθερή βάρδια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 2 τραυματίες συνάδελφοι αλλά και 2 συλλήψεις.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου αφού οι θρασύτατοι χούλιγκαν δεν δίστασαν να επιτεθούν με σφοδρότητα εναντίον των συναδέλφων μας, μέρα μεσημέρι άνευ λόγου και αιτίας. Έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ένωσή μας ότι η διμοιρία είτε δεν ενημερώθηκε καν, είτε ενημερώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μηχανάκια προσεγγίσουν το σημείο της. Αν ισχύει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μετά ορισμένοι της Ηγεσίας μιλούν για επαγγελματισμό.

Ντροπή!

Περαστικά στους συναδέλφους. Είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε νομική ενέργεια αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν εναντίον του οποιουδήποτε δράστη (φυσικού ή ηθικού αυτουργού)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου