Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς; Τα λέει ΟΛΑ ο Σκοπιανός:Διάγγελμα Ζάεφ: Ιστορική λύση που ενισχύει τη «μακεδονική ταυτότητα», «η συμφωνία προβλέπει την επικύρωση της μακεδονικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη».

Διάγγελμα Ζάεφ: Ιστορική λύση που ενισχύει τη «μακεδονική ταυτότητα»
Ο πρωθυπουργός της πΔΓΜ Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Ελλάδα για το νέο όνομα της χώρας του, κάνοντας λόγο για «μια ιστορική λύση με μια συμφωνία που ενισχύει την μακεδονική ταυτότητα». Όπως είπε ο κ. Ζάεφ, πρόκειται για ένα «αξιοπρεπές και γεωγραφικά ακριβές όνομα:...
Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (με μετάφραση σε όλες τις γλώσσες)», ενώ πρόσθεσε ότι η υπηκοότητα είναι «Μακεδόνες / πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».
Χαρακτήρισε τα κέρδη της χώρας του «ανεκτίμητα« και εξήγησε ότι αυτά συνίστανται σε «μια ενισχυμένη ταυτότητα και εγγύηση για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και το μέλλον των πολιτών μας», επισημαίνοντας ακόμα ότι «η συμφωνία προβλέπει την επικύρωση της μακεδονικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη». 
Στη συνέχεια τόνισε ότι «αυτή είναι η σωστή λύση», ότι «την πήραμε μέσω μιας αφοσιωμένης και πατριωτικής δέσμευσης» και σημείωσε ότι όπως είχε υποσχεθεί θα διεξαχθεί δημοψήφισμα για την επικύρωση της συμφωνίας το Φθινόπωρο.
Ανακοίνωσε ακόμα ότι η συμφωνία ενδέχεται να επισφραγιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο και πρόσθεσε ότι η εγγυάται την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλώντας την αντιπολίτευση να την στηρίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου