Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

"Βόμβα" Σγουρίδη: Συζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα για το Σκοπιανό -


Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ ερωτηθείς για όσα είπε ο κ. Δημήτρης Καμμένος για οικονομικά ανταλλάγματα σε σχέση με τη συμφωνία αλλά και για τη συζήτηση πρότασης μομφής για τον κ. Κοτζιά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, απάντησε "να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...
σε πηγαδάκι της κοινοβουλευτικής ομάδας πριν αρχίσει η συνεδρίαση, χωρίς τον Πρόεδρο και χωρίς άλλους βουλευτές συζητήθηκε η πρόταση μομφής και το θέμα αυτό δεν τέθηκε στη συνεδρίαση".  Ο Δημήτρης Οικονόμου ρώτησε τον κ. Σγουρίδη αν όντως ειπώθηκε από κάποιους βουλευτές να προχωρήσουμε γιατί θα μας δώσουν το χρέος, θα μας δώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Ο κ. Σγουρίδης απάντησε ότι "το ζήτημα του να σταθμίσουμε τη στάση ευθύνης μας το κάναμε μέσα από διάφορα ζητήματα που τέθηκαν. Ειπώθηκαν και αυτά, αλλά όμως μπήκαν όλα σε μια ζυγαριά και αποδεικνύεται ότι η στάση μας είναι μια στάση ευθύνης".  "Φυσικά συζητήθηκαν αυτά και μπήκαν σε μία ζυγαριά, αλλά όχι το θέμα της πρότασης μομφής στον Κοτζιά. Ξεκάθαρα πράγματα" επανέλαβε.  "Είναι γεγονός, όταν πας να πάρεις μια απόφαση ακούς επιχειρήματα, αντεπιχειρήματα, τα ζυγίζεις..." ανέφερε.  Η οπτική αυτή επιβεβαιώνει μερικώς τον Δημήτρη Καμμένο ο οποίος ήταν ο πρώτος που έθεσε αυτό το ζήτημα την επομένη της διαγραφής του από το κόμμα. Τότε ο κ. Καμμένος που είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είπε πως στην συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.  "Δεν παραιτείται τόσος κόσμος όσος λέτε από τους ΑΝΕΛ. Η υπερψήφιση της πρότασης μομφης δεν σήμαινε καταψήφιση της συμφωνίας. Αν θα έρθει η συμφωνία εμείς θα την καταψηφίσουμε" είπε ο κ. Σγουρίδης.  "Τα όργανα θα αποφασίσουν τη στάση μας. Καταψηφίζοντας τη συμφωνίαο ουσιαστικά μπαίνει θέμα δεδηλωμένης νομίζω" τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου