Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τράγκας: «Πρέπει να κάτσει στο σκαμνί ο Τσίπρας. Eσχάτη προδοσία η υπογραφή του στο Μακεδονικό»

«Αν βάλει κάποιος το αυτί του στο έδαφος της Μακεδονίας, αν αφουγκραστεί τους χτύπους της καρδιάς της ιερής γης, σίγουρα θα ακούσει το ποδοβολητό του Βουκεφάλα και την ιαχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο μεγάλος Έλληνας στρατηλάτης, ο μεγάλος Μακεδόνας είναι πολύ θυμωμένος. Είναι πιο αποφασισμένος από τότε που έδινε
μάχες στα Γαυγάμηλα, στην Ισσό και όπου αλλού έφτασε με το σπαθί στα πέρατα της Ασίας. Σίγουρα θα εκδικηθεί. Θα τιμωρήσει πολύ σκληρά.
Θα διαπεράσει με το δόρυ του τα κορμιά των προδοτών. Αυτή την ώρα η μορφή του πάνω στο άλογο καλπάζει στο μακεδονικό έδαφος και προτρέπει όλους τους Έλληνες να αντισταθούν απέναντι στους μεγάλους προδότες.
Απέναντι σε αυτούς που τον παρέδωσαν στον διεθνή περίγυρο ως διεκδικούμενη από πολλούς ιστορική μορφή. Ο Αλέξανδρος, η μακεδονική φάλαγγα δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ να χαρακτηρίζονται Μακεδόνες οι Σλάβοι που έφτασαν τον 6ο αιώνα μ. Χ. στα εδάφη των Σκοπίων.
Οι σημερινές και οι επόμενες γενιές έχουν υποχρέωση να παλέψουν να μην περάσει αυτή η προδοτική συμφωνία. Ούτε η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ούτε η ένταξή τους στην Ευρώπη είναι η ουσία του θέματος.
Είναι αυτό που ήθελαν οι ξένοι. Στόχος είναι η αναγνώριση από την Ελλάδα του δικαιώματος των Σκοπιανών να αγωνίζονται για τη δημιουργία της μεγάλης Μακεδονίας που θα περιλαμβάνει τα εδάφη της Βορείου Ελλάδος. Όποιος αφουγκραστεί σήμερα τη μακεδονική γη, ακούει τον καλπασμό του μακεδονικού ιππικού. Ακούει τις κραυγές των χαμένων μακεδονομάχων. Ακούει όσους έπεσαν για τη Μακεδονία. Ακούει δυνατά τον Αλέξανδρο να προτρέπει τους Έλληνες να γίνουν ένα και να σαρώσουν τους προδότες.
Σίγουρα ο Τσίπρας δεν θα κοιμάται εις το μέλλον. Θα τον στοιχειώνουν τα φαντάσματα των Μακεδονομάχων που έπεσαν στις μάχες για την ελευθερία της Μακεδονίας.
Θα τον ζώνουν οι Κρήτες που μπήκαν στο Μακεδονικό έδαφος για να υπερασπιστούν την ιστορία του και την ελληνικότητά του. Ερινύες πραγματικές θα γίνουν οι Έλληνες που έπεσαν από τα πολυβόλα των Γερμανών όταν ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας, για να ανακόψουν την πρόθεση του Βερολίνου να δώσει τη Μακεδονία στη Βουλγαρία.
Ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και η παρέα των εθνομηδενιστών έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους και ας το παίζουν χαμογελαστοί, μεγάλοι πολιτικοί και νικητές. Οι τύψεις, οι αφορισμοί και οι κατάρες των σημερινών και των επόμενων γενεών θα τους κυνηγούν ως την τελευταία τους στιγμή. Έως την τελευταία τους ανάσα.
Θα προσπαθήσω και σήμερα να αναλύσω την κατάσταση και όσα ακούσαμε στη βουλή των Ελλήνων στη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που απορρίφθηκε με 153 ψήφους.
Φυσικά με τις ψήφους του κου Πάνου Καμμένου που διαφωνεί κάθετα με τη συμφωνία αλλά στηρίζει οριζόντια τον Τσίπρα και την παρέα των εθνομηδενιστών σε όλες τις ανθελληνικές ενέργειές τους.
Η μόνη διαφοροποίηση ήταν ο Δημήτρης Καμμένος που καταψήφισε την κυβέρνηση.
Αι γενεαί πάσαι στο μέλλον θα αναφέρονται στη μεγάλη εθνική προδοσία Τσίπρα – Κοτζιά, Καμμένου και Παυλόπουλου. Όλοι οι ιστορικοί θα γράψουν με μαύρη μελάνη αυτή την περίοδο με τους μεγάλους εθνικούς μειοδότες ( πραγματικούς νενέκους) που ισοπεδώνουν για λογαριασμό των Γερμανών την οικονομία και παραχωρούν την πολιτιστική κληρονομιά μας.
Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι οι Τσίπρας, Καμμένος, Κοτζιάς και Παυλόπουλος είναι εφιάλτες της μεταπολίτευσης. Όποιος έχει αντίρρηση σε αυτή την εκτίμηση ας περιμένει να στηθούν κάλπες για να το καταλάβει ή αν πρόκειται για κυβερνητικό αξιωματούχο ας σπεύσει να τις στήσει.
Έδιωξαν περίπου 1 εκατομμύριο νέους ανθρώπους στο εξωτερικό, μείωσαν το προσδόκιμο ζωής, διέλυσαν παιδεία και υγεία, ποδοπάτησαν το Σύνταγμα, τους νόμους και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Δεν το λέω εγώ, ήδη το είπαν Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Μοσκοβισί, Βίζερ και ένα πλήθος δημοσιογράφων. Δεν είναι απλοί προδότες. Όπως λένε οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών είναι τα πιο βολικά παιδιά. Είναι οι μεγάλοι προδότες.
Ενώ αυτοί έκαναν πάρτι στις Πρέσπες όλη η Ελλάδα βράζει από οργή. Όλος ο ελληνικός λαός θέλει να κάτσουν στο σκαμνί για ό,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Αν αυτό που λέω είναι υπερβολικό, περιμένετε μέχρι τις εκλογές ή αν κάποιοι κυβερνητικοί με αμφισβητούν ας προχωρήσουν σε πρόωρες κάλπες.
Η καταδίκη τους θα είναι αιώνια. Δεν αντιλαμβάνονται ότι ουδείς ξένος παράγοντας δεν πρόκειται να τους σώσει από την ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία και από την ετυμηγορία του λαού και της δικαιοσύνης.
ΠΗΓΗ diaforetiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου