Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Γελάει το twitter με τις νέες καταγγελίες Καμμένου

Προσπαθώντας να σώσει... ό,τι σώζεται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για το Σκοπιανό και τη μαζική αποχώρηση στελεχών από τους ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε σχέδιο εξαγοράς των Βουλευτών του!
 Μιλώντας μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έστησε ένα νέο σόου, υποστηρίζοντας
ότι αυτός και οι Βουλευτές του δέχονται απειλές και πως υπάρχει σχέδιο εξαγοράς! 
 Στο twitter υποδέχθηκαν μαλλόν... ειρωνικά τα όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ενώ θυμήθηκαν και την παλιότερη ιστορία περί δήθεν χρηματισμού των Βουλευτών του Χαϊκάλη και Ξουλίδου.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου