Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Συγκλονίζει η μάνα του 42χρονου που πέθανε έξω από το Κέντρο Υγείας: Zητούσε βοήθεια – Κανείς δεν τον βοήθησε


Συγκλονίζει η μητέρα του 42χρονου που έχασε την ζωή του έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων. «Ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο έτρεξε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας, των Καμένων Βούρλων, το οποίο ήταν...
χορταριασμένο,  χορτάρια τριών μέτρων, εγκαταλελειμμένο. Ζητούσε βοήθεια απεγνωσμένα και κανένας δεν τον βοήθησε.  Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κουνούσε χέρια και πόδια» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 42χρονου.  Την ίδια ώρα ο δήμαρχος της περιοχής, Ιωάννης Συκιώτης, υποστηρίζει πως «δεν έχουν προκηρύξει ποτέ  θέσεις γιατρών, θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, είμαστε σε αυτή την κατάσταση εδώ και χρόνια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου