Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ο Ρωμανός της ΝΔ: Σ' όλο τον κόσμο δημοσιεύονται οι λίστες θυμάτων, εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ τα κρύβει


Γιατί τα κρύβει άραγε; Φαντάζεστε να βγάλουν λίστα με 91 νεκρούς και να εμφανιστεί άτομο να πει "ο πατέρας μου ή ο αδερφός μου δεν είναι στη λίστα";
«Πάντα και παντού, σε όλο τον κόσμο, μετά από κάθε τραγωδία δίνεται στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών. Εδώ έχουμε ΣΥΡΙΖΑ…».
Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός επανέρχεται και καταγγέλλει τη στάση της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως δύο εβδομάδες μετά από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών.

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει και πιέζει να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με ονόματα των νεκρών, την ώρα που 91 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός παραθέτει παρδειγματικά άρθα του ξένου Τύπου απο ανάλογες τραγωδίες, Independent, Usatoday, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τις καταστάσεις.

Ο αναπληρωτής εκπ΄ροσωπος της ΝΔ είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και χθες, τόσο στην παρουσία του στο ΣΚΑΪ όσο και με βίντεο-ανακοίνωση εκ μέρους του κόμματος
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου