Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Συνελήφθη στέλεχος του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών από την ΕΛΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθη στέλεχος του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από την ΕΛΑΣ
Ένα από τα στελέχη του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών, που εξαρθρώθηκε απο την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την EUROPOL και άλλες αστυνομίες της Ευρώπης, συνελήφθη χτες...
το μεσημέρι, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.
Πρόκειται για έναν 42χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών Αρχών, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας εγγράφων και της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου και διαμονής αλλοδαπών, σε επαναλαμβανόμενη και επικερδή βάση. Η ταυτοποίηση του δράστη από τις γερμανικές Αρχές, προέκυψε έπειτα από συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, καθώς ο σχετίζεται με την σύλληψη ένδεκα 11 μελών διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην συστηματική κλοπή ταξιδιωτικών εγγράφων και στη πλαστογράφηση τους, με σκοπό τη διευκόλυνση της μετακίνησης αλλοδαπών.
Υπενθυμίζεται οτι η επιχείρηση για την εξέρθρωση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Ε.), που είχε υπογραφεία απο τον τέως αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα με την Ευρωπαϊκή Αστυνομία ( EUROPOL ). Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου