Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Άδωνις! «Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα και τρομοκρατίας

«Απασφάλισε» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία, οι οποίοι οδήγησαν στη μεταγωγή του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.
«Αυτό που έγινε ήταν ένα ρουσφέτι ανυπέρβλητου μεγέθους στον Κουφοντίνα. Δεν έγινε απλά μεταφορά του σε άλλη φυλακή, αλλά σε αγροτική φυλακή. Δηλαδή, πρώτον περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον λόγω της εργασίας που μπορεί να έχει μπορεί να βγει πολύ νωρίτερα, έως και σε δύο χρόνια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον ΣΚΑΪ.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Τα πράγματα είναι απροκάλυπτα. Εχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη», έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ για να ευνοηθούν και οι τρομοκράτες. Και τώρα αυτό», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί υπάρχουν δεν το ξέρω ας το πει ο ίδιος», πρόσθεσε. «Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα και ο Τσίπρας με τον Κουφοντίνα και θέλει να τον εξυπηρετήσει. Ποιοι είναι, δεν έχει απαντηθεί», επισήμανε ακόμη.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που προκάλεσε στο εξωτερικό η μεταγωγή του Κουφοντίνα και κατέληξε: «Δεν υπάρχει προηγούμενο στο δυτικό κόσμο τέτοια σκανδαλώδης εύνοια σε έναν κατά συρροήν δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος, που λέει καλά έκανε που σκότωνε και είχε το θράσος στο δικαστήριο να πει ότι τον Αξαρλιάν τον σκότωσαν γιατί βιάζονταν να πάνε διακοπές. Και σε αυτόν κάνουν εξυπηρέτηση για να περνάει καλύτερα, να βγει από τις φυλακές, για ποιο λόγο; Ας απαντήσει ο Τσίπρας στην Αλεξία Μπακογιάννη γιατί έκανε αυτό το ρουσφέτι στον Κουφοντίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου