Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Τριπλή ελληνική παρουσία στον τελικό του επί κοντώ γυναικών

Καλύτερα δε γινόταν για την Ελλάδα στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Η χώρα μας για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχει τρεις εκπροσώπους στον τελικό του αγωνίσματος που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 20:20 το βράδυ.
Η κάτοχος του τίτλου και χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε μόλις ένα άλμα για να βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος. Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε με την πρώτη σε 4,55 μέτρα που ήταν το όριο στην πρώτη της προσπάθεια. Ήταν μάλιστα η μοναδική από τις αθλήτριες που προκρίθηκαν που το πέρασε.
Επιστροφή σε τελικούς για την Νικόλ Κυριακοπούλου. Η τρίτη παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2015 επέστρεψε στους μεγάλους αγώνες μετά το διάλειμμα που έκανε λόγω εγκυμοσύνης. Η Κυριακοπούλου με επιτυχημένο άλμα στα 4,45 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό. Ήταν και το μοναδικό άλμα που επιχείρησε στον προκριματικό.

Θέση στον τελικό έκλεισε η Ελένη Πόλακ. Η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη πέρασε με την δεύτερη τα 4 μέτρα, τα 4,20 και τα 4,35 μέτρα. Η Πόλακ πέρασε με την πρώτη τα 4,45 επίδοση που της έδωσε και την πρόκριση στον τελικό.

Οι αθλήτριες του τελικού:

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4,55
Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία) 4,50
Ανζέλικα Σιντόροβα (Ανεξάρτητη) 4,50
Νινόν Γκουγιόν (Γαλλία) 4,45
Νικόλ Κυριακοπούλου (Ελλάδα) 4,45
Μαρίνα Κιλίπκο (Ουκρανία) 4,45
Όλγκα Μούλινα (Ανεξάρτητη) 4,45
Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία) 4,45
Ελένη Πόλακ (Ελλάδα) 4,45
Αμάλιε Σβαμπίκοβα (Τσεχία) 4,45
Αντζέλικα Μπένγκστον (Σουηδία) 4,45
Κάρολιν Χίνγκστ (Γερμανία) 4,35

Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου