Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ [ ΧΟΝΕΚΕΡ ] Κ. Τ. Λ ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.

Η εποχή της "διπλωματίας της κότας" τελείωσε δήλωσε ο ήρωας υπουργός μας. Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι υπουργοί και οι διπλωμάτες μας ήταν "κότες" και τώρα είμαι εγώ που είμαι λεβέντης. "Λεβέντης" είναι και ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά η λεβεντιά του εναντίον της Ευρώπης
δεν μας βγήκε σε καλό. Η λεβεντιά του Κοτζιά εναντίον της Ρωσίας θα μας βγει σε καλό; Η λεβεντιά θέλει και μυαλό, και με την Συμφωνία των Πρεσπών, δεν ξεκινήσαμε καλά. Τη λεβεντιά του Βαρουφάκη στην οικονομία θα την πληρώνουμε χρόνια, την λεβεντιά του Κοτζιά;
Τώρα έχουμε ήρωα, ή ταν ή επί τας...Τι τάθελες κυρ-Κοτζιά να ανακατέψεις τα πράματα ! Οι ΗΠΑ δεν θα θα σου έκαναν κάτι κακό αν δεν τους υπάκουες. Είμαστε μικρή χώρα και δεν θα ασχοληθεί κανείς αν η Ρωσία έκανε ή δεν έκανε αντίποινα όπως δεν ασχολήθηκε κανείς όταν τους απελάσαμε για λόγους που μόνο οι ΗΠΑ γνωρίζουν και είναι η αναδρομική υπακοή μας στις απελάσεις που έκαναν οι χώρες της Ευρωπ. Ένωσης πριν λίγους μήνες με αστείους ισχυρισμούς.
Η ρωσική πολιτική έχει ταχύτατα αντανακλαστικά, όπως φάνηκε στον πόλεμο με την Γεωργία και στην προσάρτηση της Κριμαίας. Όσον αφορά την δική μας περίπτωση, οι συγκυρίες καθυστέρησαν την αντίδρασή της (μουντιάλ και φωτιές) κι όχι το ότι δεν ήθελαν να αντιδράσουν εν βρασμώ ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου