Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ με την παραίτηση του ΤΟΣΚΑ! ΔΕΙΤΕ πως τον «αποχαιρετούν» οι χρήστες! (ΦΩΤΟ)

toskas1

Η παραίτηση του Νίκου Τόσκα από την καρέκλα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στις αντιδράσεις του κόσμου. Ο μέχρι πριν λίγη ώρα υπουργός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη δήλωση της παραίτησής του, γεγονός που προκάλεσε σωρεία...
σχολίων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν από επικριτικά έως και άκρως επιθετικά.
Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατά το οποίο μου ανέθεσε κυβερνητικά καθήκοντα.
Η φυσική καταστροφή και οι απώλειες τόσων συνανθρώπων μας στο Μάτι ξεπερνάει τη βούλησή μου να συνεχίσω,

 Οι χρήστες του Twitter… αποχαιρέτησαν τον Νίκο Τόσκα εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για τη μεγάλη καταστροφή στο Μάτι και για τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον μέχρι πρότινος υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

tos1


to2






tos3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου