Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Για το "ψωμάκι" τους οι "κακόμοιροι". Λαθρομετανάστες εξορμούσαν από το hot spot για διαρρήξεις στη Μυτιλήνη!

Mytilini-diarrixeis
Η σπείρα λαθρομεταναστών που λυμαίνονταν εδώ και πέντε μήνες την ευρύτερη περιοχή είχε διαπράξει τουλάχιστον 14 διαρρήξεις σε σπίτια και δύο σε οχήματα με λεία που ξεπερνά τα 25.000 ευρώ. Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου ήταν το ορμητήριο μιας σπείρας λαθρομεταναστών...
που λυμαίνονταν εδώ και πέντε μήνες την ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, όπου είχαν διαπράξει τουλάχιστον 14 διαρρήξεις σε σπίτια και δύο σε οχήματα με λεία που ξεπερνά τα 25.000 ευρώ!  Ως ιθύνων νους της σπείρας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας Μυτιλήνης ένας 41χρονος αλλοδαπός που έδινε εντολές σε τέσσερις ακόμη μετανάστες ηλικίας 18 ως 37 χρόνων, οι οποίοι αναλάμβαναν να παραβιάζουν πόρτες ή παράθυρα στα σπίτια ή τα οχήματα και να αρπάζουν μετρητά, τιμαλφή και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν.   Όλοι συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση και στους χώρους του hot spot όπου διέμεναν βρέθηκαν 16 κινητά, οκτώ laptop, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μια κάμερα, διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, επτά ρολόγια, κοσμήματα, αλλά και 18 ναρκωτικά χάπια μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κουκούλες, φακοί, γάντια και πλήθος κατσαβίδια, πένσα, κόφτες, σουγιάδες και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία που κατασχέθηκαν  Σε βάρος των μελών του κυκλώματος σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σε βαθμό κακουργήματος, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελία Μυτιλήνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου