Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Mε πένθος στο στήθος ΠΕΤΑΞΑΝ ψηλά οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ... «Ελπίζω να δώσαμε χαρά στη χώρα μετά από αυτό που συνέβη… »


Τα ελληνικά χρώματα κυριάρχησαν στο άλμα επί κοντώ γυναικών, με την Κατερίνα Στεφανίδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και την Νικόλ Κυριακοπούλου το ασημένιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, στο Βερολίνο. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Συγγνώμη, λάθος, είπε, ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε η λεκτική ρουκέτα της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου
Η Στεφανίδη...
ήρθε πρώτη με άλμα στα 4,85 μ. και υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ. Δεύτερη ήρθε η Νικόλ Κυριακοπούλου με άλμα στα 4,80 μ. Έτσι, κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι.

Στεφανίδη: Είχα το άγχος του φαβορί
Σε δηλώσεις της, στην ΕΡΤ, η Κατερίνα Στεφανίδη, είπε: «Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που έχουμε πάει πάρα πολύ καλά σαν ομάδα. Ήταν δύσκολη χρονιά. Το άγχος του φαβορί ήταν πολύ διαφορετικό για μένα. Χαίρομαι που τα κατάφερα».

Κυριακοπούλου: Ελπίζω να δώσαμε χαρά στη χώρα
Από την πλευρά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου τόνισε πως «ήταν φανταστικός αγώνας. Απολαυστικός. Έγιναν πολλές ανατροπές. Είχα πει ότι κάποια στιγμή θα μου βγουν πολύ ψηλά άλματα και επιτέλους άρχισαν να βγαίνουν. Ένιωθα πολύ σίγουρη για το μετάλλιο.
Ελπίζω να δώσαμε χαρά στη χώρα μετά από αυτό που συνέβη… Αφιερώνω τη νίκη μου στον κόσμο που υπέφερε, στον κόσμο που με στηρίζει, στην κόρη μου, στην Ομοσπονδία και στους χορηγούς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου