Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Καλλιθέα: Σοκαριστικές περιγραφές για την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη. ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ είναι κοπέλα. ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί η είδηση της επίθεσης με καυστικό υγρό νωρίς σήμερα το πρωί, με θύμα μία 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα έχει μεγάλο πρόβλημα στο αριστερό της μάτι, ενώ είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις, καθώς έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα....

Η άτυχη κοπέλα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της, αφού από το βιτριόλι έχει σοβαρό έγκαυμα και στον αμφιβληστροειδή όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega ο Πάρης Μπουλές διευθυντής επειγόντων του Metropolitan.
«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο Πάρης Μπουλές, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».
Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην 34χρονη, φορώντας μάσκα, και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα.
Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έσπευσε να βοηθήσει την 34χρονη η οποία τελικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα.
Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν ξεκινήσει έρευνα και συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Παράλληλα, αναμένουν να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη όταν της το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.
 
 Πληροφορίες για ερωτική αντιζηλία
Οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία ότι η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε με οξύ και πως το κίνητρο της επίθεσης ήταν ερωτική αντιζηλία.
Η σοκαριστική περιγραφή
Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, ο αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί ότι «ξαφνικά ακούμε ‘βοήθεια βοήθεια’, βγαίνουμε έξω και βλέπουμε μία κοπέλα που έχει βγει από τη διπλανή είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεξε προς το φαρμακείο… Μπήκε στο φαρμακείο, έτρεξαν κι άλλοι από την γειτονιά…».
Σύμφωνα με τον μάρτυρα η γυναίκα ήταν παραμορφωμένη στο πρόσωπο και αναγκάστηκε να πετάξει από πάνω της τα ρούχα που φορούσε, καθώς αυτά την έκαιγαν.
κε.
«Μπαίνοντας στο φαρμακείο η κοπέλα παραμορφωμένη στο μισό πρόσωπο τουλάχιστον και με αίματα -μπορεί να έχει χάσει και το ένα μάτι της- πετάει τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της».
Ο ίδιος τονίζει, πως πριν από το περιστατικό δεν είχε ακουστεί κάτι και ο ίδιος δεν πρόλαβε να δει τι συνέβη.
Σοκαρισμένη η οικογένειά της 
Τα μέλη της οικογένειας της 34χρονης που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο παιχνίδι DEAl με τον Χρήστο Φερεντίνο δηλώνουν σοκαρισμένα από το κακό που τους βρήκε. Τόνιζαν ότι η 34χρονη δεν είχε  εχθρούς και περιμένουν από την αστυνομία να διαλευκάνουν την υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου